Workshop jongleren boeken? Uiteraard is het ook mogelijk om zelf in de spotlights te staan.

Marco Bonisimo verzorgt zakelijke (en feestelijke) trainingen in jongleren, acrobatiek en koorddansen.
Veel ballen in de lucht houden, samen in balans zijn, op één lijn, de kunst van het loslaten... Een greep uit een aantal metaforen, waar vrijwel iedereen dagelijks mee te maken heeft.

Een aantal reacties na afloop van de workshop:
Ide en Marja: Jouw gave is om iedereen mee te nemen en zo ongemerkt te verbinden.
Plaform vmbo: De dag was zo goed ingeleid, je had je goed ingelezen en afgestemd op het programma en doelgroep ...
Susan Amoraal (zakelijkeworkshops.nl): Je doet dit echt goed.
MEE: Inspirerend, dynamisch en pakkend. Bedankt!
Boon Edam: Marco Vermeer deed het erg goed. Veel energie, humor en interactie. Alle opmerkingen wat betreft verandermanagment waren raak en gecombineerd met instructie (step by step).

Bedrijfstrainingen
De zakelijke workshops worden ingeleid met een korte presentatie. Daarna gaat de groep zelf aan de slag. Het grootste rendement wordt bereikt met groepen tot 20 personen, maar groter kan ook. Verandering is van alle tijden en daarom is loslaten van bestaande patronen en het ontwikkelen van nieuwe inzichten essentieel om verbinding te houden met de wereld om ons heen. Efficiency en timing, maar ook met een hart voor elkaar. Intensieve en vooral ook leuke trainingssessies, waarin iedereen versteld zal staan van zijn of haar eigen mogelijkheden. De ideale onderbreking tijdens lange vergadersessies. Met beleid en visie met een knipoog wordt iedereen weer klaargestoomd voor succesvol doorvergaderen.

Feestelijke Workshop
Gewoon leren jongleren of koorddansen kan natuurlijk ook. Sessies zijn in overleg en worden op maat aangeboden. Voor scholen: We accepteren de Cultuurkaart.

Projecten en trainingen onder andere bij: Gemeente Almelo, Gemeente Delfzijl, RTV Noord, Cloetta, Securitas, Zomerstad Groningen, Provincie Overijssel, Woonservice, Dalton, Rabobank, Boon Edam, Bibliotheek Groningen, Bibliotheek Arnhem, Careander, BAM, APG, Nassau College, Hogeschool van Amsterdam, TU Delft, Havenziekenhuis Rotterdam, MEE, Conservatorium Groningen, WoCom, KPN, ING, Beslist.nl, jeugdcircus Santelli, Folie Tsirkus, Singelland Drachten, NoTaFe (Estland), Driscolls Berries.

Stuur bij vragen of voor meer informatie een email naar info@balkunstenaar.nl. Zakelijke workshops zijn ook te boeken via Workshop Jongleren en Zakelijke Workshops
  • 30-06-2018: Op 18 en 19 juli speelt Marco Solo in Theater de Tinnenpot tijdens de Gentse Feesten. Kom je ook?
  • 14-03-2018: Vrolijk interview met mij over Duo Diesel op Circusweb
  • 17-02-2018: Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op de website van ons nieuwe collectief Cirque Colorique
  • 07-08-2017: Klaarmaken voor mooie festivals in Haapsalu en Lihula in mijn tweede thuisland Estland.
  • 01-11-2016: Op 17 november het GWR met 4 basketballen verbeterd tijdens een mooi evenement op een basisschool in Utrecht :)
  • 21-08-2016: Duo Diesel rockt weer op Noorderzon. Gisteren 7 keer uitverkocht. Nog twee dagen!
  • 21-06-2016: Dat het dragen van een legging goed is voor je loopbaan weet natuurlijk iedereen, maar deze eervolle vermelding en mijn eerste entree in het Vlaamse Circusmagazine was toch wat onverwacht haha