Workshop jongleren boeken? Uiteraard is het ook mogelijk om zelf in de spotlights te staan.

Marco Bonisimo verzorgt zakelijke (en feestelijke) trainingen in jongleren, acrobatiek en koorddansen.
Veel ballen in de lucht houden, samen in balans zijn, op één lijn, de kunst van het loslaten... Een greep uit een aantal metaforen, waar vrijwel iedereen dagelijks mee te maken heeft.

Bedrijfstrainingen
De zakelijke workshops worden ingeleid met een korte presentatie. Daarna gaat de groep zelf aan de slag. Het grootste rendement wordt bereikt met groepen tot 20 personen, maar groter kan ook. Verandering is van alle tijden en daarom is loslaten van bestaande patronen en het ontwikkelen van nieuwe inzichten essentieel om verbinding te houden met de wereld om ons heen. Efficiency en timing, maar ook met een hart voor elkaar. Intensieve en vooral ook leuke trainingssessies, waarin iedereen versteld zal staan van zijn of haar eigen mogelijkheden. De ideale onderbreking tijdens lange vergadersessies. Met beleid en visie met een knipoog wordt iedereen weer klaargestoomd voor succesvol doorvergaderen.

Feestelijke Workshop
Gewoon leren jongleren of koorddansen kan natuurlijk ook. Sessies zijn in overleg en worden op maat aangeboden. Voor scholen: We accepteren de Cultuurkaart.

NIEUW... Healthhack jongleren.
Samen met Social Labs Groningen hebben we de healthhack jongleren ontwikkeld. Een intensieve miniworkshop van 15 minuten voor thuis of op het werk. Maximum aantal deelnemers is 12. Gezond en krachtig om heel even je gedachten en je lichaam te verzetten.

Projecten en trainingen onder andere bij: Gemeente Almelo, Gemeente Delfzijl, RTV Noord, Cloetta, Zomerstad Groningen, Woonservice, Dalton, Rabobank, Boon Edam, Bibliotheek Groningen, Bibliotheek Arnhem, Careander, BAM, APG, Nassau College, Hogeschool van Amsterdam, TU Delft, Havenziekenhuis Rotterdam, MEE, Conservatorium Groningen, WoCom, KPN, ING, Beslist.nl, jeugdcircus Santelli, Folie Tsirkus, Singelland Drachten, NoTaFe (Estland), Driscolls Berries.

Een aantal reacties:
Ide en Marja: Jouw gave is om iedereen mee te nemen en zo ongemerkt te verbinden.
Plaform vmbo: De dag was zo goed ingeleid, je had je goed ingelezen en afgestemd op het programma en doelgroep ...
Susan Amoraal (zakelijkeworkshops.nl): Je doet dit echt goed.
MEE: Inspirerend, dynamisch en pakkend. Bedankt!
Boon Edam: Marco Vermeer deed het erg goed. Veel energie, humor en interactie. Alle opmerkingen wat betreft verandermanagment waren raak en gecombineerd met instructie (step by step).

Stuur bij vragen of voor meer informatie een email naar info@balkunstenaar.nl.
 • 01-11-2017: Guinnessrecords brengen je zomaar op de radio bij de Coen en Sander show.
 • 18-10-2017: Op 17 december staat de eerste solo- theatervoorstelling op het programma in Leopoldsburg. Een uitstapje naar het kindertheater. 4+
 • 07-10-2017: De eerste theatervoorstelling van Duo Diesel zit er weer op. Een mooie tour langs een aantal mooie theaters in BelgiŽ.
 • 07-08-2017: Klaarmaken voor mooie festivals in Haapsalu en Lihula in mijn tweede thuisland Estland.
 • 09-04-2017: Trainingen van Marco zijn ook te boeken via workshopjongleren.nl Hier een promotiefilmpje.
 • 01-11-2016: Op 17 november het GWR met 4 basketballen verbeterd tijdens een mooi evenement op een basisschool in Utrecht :)
 • 21-08-2016: Duo Diesel rockt weer op Noorderzon. Gisteren 7 keer uitverkocht. Nog twee dagen!
 • 21-06-2016: Dat het dragen van een legging goed is voor je loopbaan weet natuurlijk iedereen, maar deze eervolle vermelding en mijn eerste entree in het Vlaamse Circusmagazine was toch wat onverwacht haha
 • 14-06-2016: La Strada in Bremen was te gek. Duizenden mensen zagen onze show en de reacties waren hartverwarmend.
 • 28-04-2016: Voor alle cultuurco√∂rdinatoren op scholen is er goed nieuws. Duo Diesel is vanaf nu cultuurkaart-acceptant. En we vinden spelen op scholen erg leuk. Eventueel met workshop.
 • 17-01-2016: Terug uit India. Een mooie reis met een aantal zeer bijzondere optredens.En een bijzondere ontmoeting met Saroj Khan.
 • 03-11-2015: Ik vond mezelf vandaag op bladzijde 7 van de Nederlandse uitgave van het Guinness Book of Worldrecords :)