de interactieve jongleertraining wordt bij voorkeur centraal ingeleid als sprekerthematische introductie

jongleer workshops zijn interactief en meestal grappig en leukfun

jongleren is een meta metafoor, je kunt het over heel veel hebben, maar een absurd beeld blijft heel goed hangenverbinding

jongleren kan je echt in een uur lerenzelf aan de slag

het gaat om plezier, maar is wel gekoppeld aan de inhoudterugkoppeling
Workshop jongleren boeken?
Uiteraard is het ook mogelijk om zelf in de spotlights te staan.

Workshop organiseren? Bel, PM of mail me om te overleggen. Een workshop is altijd op maat. Buiten of binnen. Op kantoor of op een bijzondere locatie. Als teaser of als teambuilding-activiteit.

Marco Bonisimo verzorgt zakelijke (en feestelijke) trainingen in jongleren, acrobatiek en koorddansen.
Veel ballen in de lucht houden, samen in balans zijn, op één lijn zitten, de kunst van het loslaten, een gezamenlijk punt op de horizon... Een greep uit een aantal op zich lege metaforen, waar vrijwel iedereen dagelijks mee te maken heeft. De koppeling met een fysieke handeling is niet alleen leuk, maar kan op een goede manier inhoud geven aan deze metaforen.

Een aantal reacties na afloop van de workshop:
Ide en Marja: Jouw gave is om iedereen mee te nemen en zo ongemerkt te verbinden.
Plaform vmbo: De dag was zo goed ingeleid, je had je goed ingelezen en afgestemd op het programma en doelgroep ...
Susan Amoraal (zakelijkeworkshops.nl): Je doet dit echt goed.
MEE: Inspirerend, dynamisch en pakkend. Bedankt!
Boon Edam: Marco Vermeer deed het erg goed. Veel energie, humor en interactie. Alle opmerkingen wat betreft verandermanagment waren raak en gecombineerd met instructie (step by step).

Bedrijfstrainingen
De zakelijke workshops worden ingeleid met een korte presentatie. Daarna gaat de groep zelf aan de slag. Het grootste rendement wordt bereikt met groepen tot 20 personen, maar groter kan ook. Verandering is van alle tijden en daarom is loslaten van bestaande patronen en het ontwikkelen van nieuwe inzichten essentieel om verbinding te houden met de wereld om ons heen. Efficiency en timing, maar ook met een hart voor elkaar. Intensieve en vooral ook leuke trainingssessies, waarin iedereen versteld zal staan van zijn of haar eigen mogelijkheden. De ideale onderbreking tijdens lange vergadersessies. Met beleid en visie met een knipoog wordt iedereen weer klaargestoomd voor succesvol doorvergaderen.

Feestelijke Workshop
Gewoon leren jongleren of koorddansen kan natuurlijk ook. Sessies zijn in overleg en worden op maat aangeboden. Voor scholen: We accepteren de Cultuurkaart.

Projecten en trainingen onder andere bij: Gemeente Groningen, Gemeente Amsterdam, RTV Noord, Cloetta, Securitas, Zomerstad Groningen, Provincie Overijssel, Woonservice, Dalton, Rabobank, Boon Edam, Bibliotheek Groningen, Bibliotheek Arnhem, Careander, BAM, APG, Nassau College, Hogeschool van Amsterdam, TU Delft, Havenziekenhuis Rotterdam, MEE, Conservatorium Groningen, WoCom, KPN, ING, Beslist.nl, jeugdcircus Santelli, Folie Tsirkus, Singelland Drachten, NoTaFe (Estland), Driscolls Berries.

Stuur bij vragen of voor meer informatie een email naar info@balkunstenaar.nl
  • 28-01-2023: NIEUWS... Samen met Laura Stam zijn wij Super Bammer. Nog onder constructie, maar check de nieuwe website