Jongleur Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire SHOWS van 2 tot 50 minuten.

Wat ik doe...


Ik geef (interactieve) shows van 30 minuten. Solo of met Duo Diesel. Feelgood comedy shows. Geschikt voor straattheaterfestivals, maar ook bv huiskamervoorstellingen, bedrijfsfeesten ed. Er is een podium en een beetje aandacht nodig.

Ik speel ook theatervoorstellingen. Met Duo Diesel een absurde voorstelling van ruim een uur. Leuk voor jong en oud. Solo een voorstelling voor kinderen (4+), een bijzonder reisverhaal. Deze voorstelling duurt 55 minuten. Beide voorstellingen zijn geschikt voor theaters. Of scholen. Er is een theatersetting nodig met aandacht voor wat er gebeurt.

Ik speel losse acts. Als voetbaljongleur, als tennisjongleur, als jongleur op (rol-)schaatsen of als koorddanser. Geschikt voor gala's en andere speciale gelegenheden.

Ik geef bedrijfstrainingen. Bijzondere trainingen voor bedrijven of instellingen, die bezig zijn met bijvoorbeeld verandering of duurzame inzetbaarheid. Na een korte thematische introductie (act), kunnen deelnemers zelf leren jongleren.

Ik loop ook rond op plekken, waar geen vast podium is. Bijvoorbeeld met Cirque Colorique. Samen met andere artiesten en met live muziek zorgen we voor een vrolijke noot op vrijwel elke locatie

Staat hier niet wat je zoekt, mail me dan. Misschien kan ik toch iets voor je betekenen. Of helpen zoeken naar een geschikte collega.


Quotes:
Je bent een echte sportman en een voorbeeld voor velen. - Willem de Baas
Erg leuke voorstelling in stadhuis Groningen! - Ranomi Kromowidjojo
We hebben erg van je genoten! Bedankt voor je humoristische en inspirerende bijdrage. - NVP
Straattheater waar ik van hou. -Henkjan Smits
Hahahahaha - Erica Terpstra
You are a great performer! You are really good -Saroj Khan
Je geeft het publiek het gevoel dat het optreden speciaal voor hun is - Jasper van Stiphout

  • 20-12-2018: Op 5 en 6 januari in het Grand Theatre in Groningen
  • 20-12-2018: Vandaag in de mailbox: Circustheater Marco Solo beet de spits af van het 11de internationaal kindertheaterfestival Spekken in Gent. Ruim 140 enthousiaste kinderen beleefden een mooie ervaring. De festivalorganisatie spreekt van "een voltreffer" en daar zijn we natuurlijk erg blij mee
  • 05-12-2018: Ik wens iedereen een fantastische decembermaand en hoop je nog ergens te treffen. Bijvoorbeeld in Dordrecht, tijdens de kerstmarkt. Of tijdens My first Festival in Groningen. Hoe dan ook! Geniet!
  • 08-11-2018: Nieuwe LED basketballen zijn gearriveerd. Fantastisch speelgoed en goed voor een paar mooie winterse acts.
  • 05-09-2018: Noorderzon festival is weer voorbij. Duo Diesel heeft de nieuwe voorstelling -De Grote Desillusie Show-lekker in kunnen spelen. Hier een lekker lange compilatie op Vimeo.
  • 05-09-2018: Tijdens het JAPZ festival dit jaar weer eens onverwacht een prijs mee naar huis genomen. Vooral ook onverwacht, omdat we niet wisten dat het een wedstrijd was.
  • 17-02-2018: Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op de website van ons nieuwe collectief Cirque Colorique