Marco Bonisimo Shows en Voorstellingen
Wat ik doe...
Theatervoorstellingen, Interactieve Comedy Shows (Straattheater), Schoolvoorstellingen (basis en VO), Locatietheater, Losse Acts, Trainingen en meer

Theatervoorstellingen

-De Kleine Prins
Circustheatervoorstelling. Met spectaculaire trucs en een mooi verhaal. Een voorstelling voor jong en oud over vriendschap en eenzaamheid. Vriendelijk, grappig en voor alle leeftijden. De langste versie van deze voorstelling duurt 50 minuten en is gemaakt voor theaterzalen.Dit project is met hulp van het Fonds Podiumkunsten en de gemeente Oldambt gerealiseerd. Idee en concept op basis van het boek van Antoine Saint-Exupéry. Carlo Scheldwacht, schreef de spelteksten. Advies en spelcoaching Léonie Dijkema en Carlo Scheldwacht. Muziek van Michiel Rasker. Illustratie van Daphna Kato Illustrations, foto's van tegekkefoto.nl en het kostuum is verzorgd door Godelieve Huis van Tukkers Connexion.
NIEUWS De Kleine Prins is een samenwerking aangegaan met componist Tim Nobel. De voorstelling zal het komende jaar op een aantal plekken met live muziek te bewonderen zijn. Dit project heeft ondermeer een plek verdiend in de Erfgoedparade.

Straattheater/ Interactieve Comedy Shows

Feelgood comedy shows. Geschikt voor buitentheaterfestivals, maar ook voor bijvoorbeeld huiskamervoorstellingen en bedrijfsfeesten. Er is een vlak, niet glad speelvlak nodig van ongeveer 6 meter bij 4 meter.

-Marco Bonisimo Show
Met veel interactie en voetballen. Grappig en virtuoos, maar vooral ook samen met het publiek. Een show met een hart. Hier een impressie van de shows tijdens het Tadaa Festival in Estland.

-Duo Diesel (Fijn Stof op Straat) doet een moderne dans, jongleert met boormachines en hele grote ballen en komt met een wel heel bijzondere pantomime met scheerschuim. De nieuwe show KAR is met hulp van de Kunstraad Groningen gemaakt en nu ook te boeken. Met dank aan Selmar Jurian.-De Kleine Prins
De circustheatervoorstelling is ook beschikbaar als buitenvoorstelling. De voorstelling is korter en iets sneller. Met spectaculaire trucs en een mooi verhaal. Een voorstelling voor jong en oud over vriendschap en eenzaamheid. Vriendelijk, grappig en voor alle leeftijden.

NIEUW: Super Bammer Wij zijn bezig met een nieuwe voorstelling. Een voorstelling over de absurde routine waarin we zitten en over rituelen en gebruiken om niet alles uit te hoeven leggen. Met dank aan dEVENTer, waardoor wij onze eerste stappen hebben kunnen zetten. Tot die tijd kun je ons boeken als de Kabouters. De Kabouters is een straattheater voorstelling over twee tuinkabouters die erg ongelukkig zijn met hun saaie, voorbestemde bestaan. Jaar in jaar uit besproeien zij het bloemenperkje, maar in hun achterhoofd groeit de droom van een wild, succesvol en opwindend leven. Op een onbewaakt moment ontsnappen zij de wijde wereld in om het burgerlijke imago van tuinkabouters voor eens en voor altijd te vergruizen!

Schoolvoorstellingen

-De Kleine Prins, net als de theatervoorsteling. Een voorstelling over vriendschap. Met anderen en met jezelf. Geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (doelgroep is de middenbouw van het basisonderwijs). Er is een lesbrief. De thematiek van de voorstelling is echter zo divers, dat we het ook leuk vinden om in overleg samen een nieuwe lesbrief te maken.

-Feest
Een voorstelling voor iedereen, die wel eens jarig is geweest. Omdat er altijd wel wat te vieren is. En dat gaat niet alleen maar over leuke dingen. Maar meestal gelukkig wel.

-Fijn Stof, de voorstelling van Duo Diesel. Een voorstelling over vriendschap en samenwerken. De voorstelling een half uur, maar is op aanvraag korter te maken. De voorstelling speelde voor kinderen uit groep 3 in franstalig Brussel en voor de brugklassen van het VMBO op het Singelland in Drachten. De doelgroep is vanaf 8 jaar.

Alle voorstellingen kunnen worden gekoppeld aan een workshop of ander interactief moment na de de voorstelling. Bijvoorbeeld ook in samenwerking met Circus Santeli

Losse Acts

Geschikt voor gala's en andere speciale gelegenheden.
-voetbaljongleur
-tennisjongleur
-jongleur op (rol-)schaatsen
-koorddanser.


Bedrijfstrainingen.

Bijzondere trainingen voor bedrijven of instellingen, die bezig zijn met bijvoorbeeld verandering of duurzame inzetbaarheid. Na een korte thematische introductie (act), kunnen deelnemers zelf leren jongleren.

Zonder podium?

Ik loop ook rond op plekken, waar geen vast podium is. Bijvoorbeeld met Cirque Colorique, de allervrolijkste act van de wereld. Een circusdirecteur op stelten, muzikanten (en dus live-muziek) en een paar artiesten zoeken de ruimte. Het kleinste circus van de wereld kan mobiel ingezet worden als een act zonder podium, al bestaat de kans dat ze zelf een podium vinden en dan zomaar een voorstelling gaan spelen.
Slakexpresss is een mobiele act van Super Bammer. Een postbode brengt op een enorme slak met de naam Boris post rond. Je kunt ook een kaartje achterlaten. Het kaartje zal zeker ergens bezorgd worden. Er worden geen garanties gegeven of de bezorging ook op tijd is.

Locatietheater

Tijdreizigers
Samen met een aantal andere kunstenaars verenigd in het #collectieftijdreizigers, is iets onvergetelijks gecreeerd. Bijzonder industrieel erfgoed op een nieuwe manier bekijken, vanuit een ander perspectief. De eerste speelde op 20, 21, 22 November 2020 met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds in de Wolkenfabriek in Groningen. OOG TV maakte er een item over.
Het tweede locatiespektakel werd samen met Festival Hongerige Wolf en met dank aan het P2 regeling van het FPK ontwikkeld. Het speelde in augustus 2021 in Hongerige Wolf en werd formidabel vastgelegd door Merope Sfeer.

Toch iets anders

Toch op zoek naar wat anders?
Staat hier niet bij wat je zoekt, mail me dan. Misschien kan ik toch iets voor je betekenen. Ik probeer me altijd flexibel op te stellen en verleg graag mijn grenzen. Als er voldoende tijd is kan een productie of project volledig op maat geleverd worden. Mochten we samen niet uitkomen, kan ik misschien helpen bij het vinden van een geschikte collega of een passend alternatief.

  • 07-06-2023: De Kleine Prins met onder andere steun van de erfgoedparade in Woudbloem!
  • 28-01-2023: NIEUWS... Samen met Laura Stam zijn wij Super Bammer. Nog onder constructie, maar check de nieuwe website