VoorstellingenMarco Bonisimo vertolkt en jongleert De Kleine Prins

Comedyshowseen heerlijke comedy show om alle worstelingen te relativeren

Voetbaljongleursportjongleur Marco Bonisimo voor galavoorstellingen

Cirque Coloriqueinteractief circus entertainment met de kleinste circusparade van de hele wereld

Duo DieselPhysical Comedy met Absurd Duo Diesel

Super Bammer
Marco Bonisimo Shows en Voorstellingen

WAT IK DOE...

- Theatervoorstellingen
- Interactieve Comedy Shows (Straattheater)
- Losse Acts
- Trainingen
- en meer

Theatervoorstellingen
voorstellingen voor theaters (of op scholen), speelduur 50 minuten

-De Kleine Prins
Circustheatervoorstelling. Of verteltheater. Met spectaculaire trucs en een schitterend verhaal. Een voorstelling voor jong en oud over vriendschap en eenzaamheid. Vriendelijk, grappig en voor alle leeftijden.Met dank aan het Fonds Podiumkunsten en de gemeente Oldambt. Idee en concept op basis van het boek van Antoine Saint-Exupéry. Carlo Scheldwacht, schreef de spelteksten. Advies en spelcoaching Léonie Dijkema en Carlo Scheldwacht. Muziek van Michiel Rasker en Tim Nobel. Illustratie van Daphna Kato Illustrations, foto's van tegekkefoto.nl. Dit project heeft ondermeer een plek verdiend in de Erfgoedparade van BOEI.

-De Grote Desillusie Show
Duo Diesel bestaat uit top-jongleur Marco Bonisimo en acrobaat/ muzikant Tonny Mulder. Met een compleet eigen stijl die te omschrijven is als absurd circustheater met een rafelig rauw randje spelen ze al ruim tien jaar samen. Altijd op zoek naar nieuwe theatrale mogelijkheden om circus net een beetje anders te beleven. Met scheerschuim, moderne dans en een bladblazer.
De Grote Desillusie Show is gebaseerd op de façade van succes in het circus. Een illusie die ook verbonden is met alle extreme successen op de sociale media. In een wereld vol hoogtepunten op INSTA, TikTok en Facebook, nu eindelijk een voorstelling vol dieptepunten. De Grote Desillusie Show speelt op een vermakelijke manier met angst, vergissingen en onvermogen. Hoe belangrijk het is om de lat niet te hoog te leggen. Hoe hoger de verwachting, hoe groter de teleurstelling. Twee spelers, samen al bijna 120 jaar oud, staan op hun handen, goochelen met meer ballen dan je kan tellen en doorbreken vooral de muur tussen de wereld van het publiek en de spelers. Op zoek naar een heerlijke voorstelling vol verbazing en humor.

Straattheater/ Interactieve Comedy Shows
Feelgood comedy shows. Geschikt voor buitentheaterfestivals, maar ook voor bijvoorbeeld huiskamervoorstellingen, scholen en bedrijfsfeesten.

- Duo Diesel speelt met Fijn Stof een bijzonder gevarieerde voorstelling met een interpretatie van moderne dans, een boormachiejongleeract met hele grote ballen en een wel heel eigenzinnige pantomime met scheerschuim.

De nieuwste show, De Grote Desillusie Show is met hulp van de Kunstraad Groningen ontwikkeld en is nu ook als straatvoorstelling te boeken.- Marco Bonisimo
De circustheatervoorstelling De Kleine Prins is ook beschikbaar als buitenvoorstelling. De voorstelling is korter en iets sneller en daardoor ook geschikter voor de openbare ruimte en de onderbouw van het PO. Met spectaculaire trucs en een mooi verhaal. Een voorstelling voor jong en oud over vriendschap en eenzaamheid. Vriendelijk, grappig en zeer nadrukkelijk voor alle leeftijden.

Ook speelt Marco nog steeds een oldskool straat-voorstelling. Een ode aan het ouderwetse straattheater. Interactief, vermakelijk, verbindend en zonder pretenties. Vermakelijk en met erg veel ballen.

- Super Bammer
Perky en Fiddle gaat over twee tuinkabouters die erg ongelukkig zijn over hun saaie, voorbestemde bestaan. Jaar in jaar uit besproeien zij het bloemenperkje, maar in hun achterhoofd groeit de droom van een wild, opwindend en succesvol leven. Op een onbewaakt moment ontsnappen ze om het burgerlijke imago van tuinkabouters voor eens en voor altijd te vergruizen!


Losse Acts

Geschikt voor gala's en andere speciale gelegenheden.
-voetbaljongleur
-tennisjongleur
-jongleur op (rol-)schaatsen
-koorddanser.


Bedrijfstrainingen.

Bijzondere trainingen voor bedrijven of instellingen, die bezig zijn met bijvoorbeeld verandering of duurzame inzetbaarheid. Na een korte thematische introductie (act), kunnen deelnemers zelf leren jongleren.

En Meer

Is er geen vast podium? We lopen ook rond op plekken, waar geen vast podium is. Bijvoorbeeld met Cirque Colorique, de allervrolijkste act van de wereld. Een circusdirecteur op stelten, muzikanten (en dus live-muziek) en een paar artiesten zoeken de ruimte. Het kleinste circus van de wereld kan mobiel ingezet worden als een act zonder podium, al bestaat de kans dat ze zelf een podium vinden en dan zomaar een voorstelling gaan spelen.
Slakexpresss is een mobiele act van Super Bammer. Een postbode brengt op een enorme slak met de naam Boris post rond. Je kunt ook een kaartje achterlaten. Het kaartje zal zeker ergens bezorgd worden. Er worden geen garanties gegeven of de bezorging ook op tijd is.

Toch op zoek naar wat anders?
Staat hier niet bij wat je zoekt, mail me dan. Misschien kan ik toch iets voor je betekenen. Ik probeer me altijd flexibel op te stellen en verleg graag mijn grenzen. Als er voldoende tijd is kan een productie of project volledig op maat geleverd worden. Mochten we samen niet uitkomen, kan ik misschien helpen bij het vinden van een geschikte collega of een ander passend alternatief.

  • 08-05-2024: Het seizoen is weer in volle gang. Leuke festivals dit jaar waaronder Simmerdeis, Ronde Venen, Bolstjurrich, At.tension, Noorderzon, Circusbende, Strabant en Spofffin.