Marco Bonisimo vertolkt en jongleert De Kleine PrinsVoorstellingen

een heerlijke comedy show om alle worstelingen te relativeren Comedyshows

sportjongleur Marco Bonisimo voor galavoorstellingen Voetbaljongleur

interactief circus entertainment met de kleinste circusparade van de hele wereld Cirque Colorique

Physical Comedy met Absurd Duo Diesel Duo Diesel
Marco Bonisimo Shows en Voorstellingen
Wat ik doe...
Theatervoorstellingen, Interactieve Comedy Shows, Scholen (basis en VO), Locatietheater, Losse Acts, Trainingen en meer

Theatervoorstellingen
De Kleine Prins
Circustheatervoorstelling. Ook voor in de openbare ruimte. Met spectaculaire trucs en een verhaal. In de kortste versie ongeveer 30 minuten. Een voorstelling voor jong en oud over vriendschap en eenzaamheid. Vriendelijk, grappig en voor alle leeftijden. De langste versie van deze voorstelling duurt 50 minuten en gemaakt voor theaterzalen.


Dit project is met hulp van het Fonds Podiumkunsten en de gemeente Oldambt gerealiseerd. Idee en concept op basis van het boek van Antoine Saint-Exupéry. Carlo Scheldwacht, schreef de spelteksten. Advies en spelcoaching Léonie Dijkema en Carlo Scheldwacht. Muziek van Michiel Rasker. Illustratie van Daphna Kato Illustrations en het kostuum is verzorgd door Godelieve Huis van Tukkers Connexion.

Fijn Stof. Duo Diesel speelt een absurde voorstelling van ruim een uur. De voorstelling gaat over vriendschap en samenwerking. Een voorstelling met bladblazer, scheerschuim en veel grote ballen. Leuk voor jong en oud.

Voorstellingen kunnen gespeeld worden in het theater, maar ook op andere vlakkevloer locaties. Er is in ieder geval een speelvlak nodig van 7 meter bij 5 meter.

Interactieve Comedy Shows
Feelgood comedy shows. Geschikt voor buitentheaterfestivals, maar ook bv huiskamervoorstellingen, bedrijfsfeesten ed. Er is een vlak, niet glad speelvlak nodig van ongeveer 6 meter bij 4 meter.

Solo (Marco Bonisimo) met veel interactie en voetballen. Grappig en virtuoos, maar vooral ook samen met het publiek. Een show met een hart.
Hier een impressie van de shows tijdens het Tadaa Festival in Estland.

Duo Diesel (Fijn Stof op Straat) doet een moderne dans, jongleert met boormachines en hele grote ballen en komt met een wel heel bijzondere pantomime met scheerschuim. De nieuwe show KAR is met hulp van de Kunstraad Groningen gemaakt en nu ook te boeken. Met dank aan Selmar Jurian.NIEUW: Super Bammer is bezig met een nieuwe voorstelling over de Tandenfee. Een voorstelling over de absurde routine waarin we zitten en over rituelen en gebruiken om niet alles uit te hoeven leggen. Met dank aan dEVENTer, waardoor wij onze eerste stappen hebben kunnen zetten. We verwachten de voorstelling in het voorjaar te kunnen try-outen.

Schoolvoorstellingen
De Kleine Prins, net als de theatervoorsteling. Een voorstelling over vriendschap. Met anderen en met jezelf. Geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (doelgroep is de middenbouw van het basisonderwijs)

Feest een voorstelling voor iedereen, die wel eens jarig is geweest. Omdat er altijd wel wat te vieren is. En dat gaat niet alleen maar over leuke dingen. Maar meestal gelukkig wel.

Fijn Stof, de voorstelling van Duo Diesel. Een voorstelling over vriendschap en samenwerken. De voorstelling duurt een uur, maar is op aanvraag korter te maken. De voorstelling speelde voor kinderen uit groep 3 in franstalig Brussel en al vijf jaar voor de brugklassen van het VMBO op het Singelland in Drachten. De doelgroep is vanaf 8 jaar.

Alle voorstellingen kunnen worden gekoppeld aan een workshop of ander interactief moment na de de voorstelling. Bijvoorbeeld ook in samenwerking met Circus Santeli

Locatietheater
Tijdreizigers
Samen met een aantal andere kunstenaars verenigd in het #collectieftijdreizigers, is iets onvergetelijks gecreeerd. Bijzonder industrieel erfgoed op een nieuwe manier bekijken, vanuit een ander perspectief. De eerste speelde op 20, 21, 22 November 2020 met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds in de Wolkenfabriek in Groningen. OOG TV maakte er een item over.
Het tweede locatiespektakel werd samen met Festival Hongerige Wolf en met dank aan het P2 regeling van het FPK ontwikkeld. Het speelde in augustus 2021 in Hongerige Wolf en werd formidabel vastgelegd door Merope Sfeer. Inmiddels wordt er gewerkt aan nog een onvergetelijke beleving in Harderwijk.

Losse Acts
Als voetbaljongleur, als tennisjongleur, als jongleur op (rol-)schaatsen of als koorddanser. Geschikt voor gala's en andere speciale gelegenheden.

Bedrijfstrainingen.
Bijzondere trainingen voor bedrijven of instellingen, die bezig zijn met bijvoorbeeld verandering of duurzame inzetbaarheid. Na een korte thematische introductie (act), kunnen deelnemers zelf leren jongleren.

Zonder podium?
Ik loop ook rond op plekken, waar geen vast podium is. Bijvoorbeeld met Cirque Colorique, de allervrolijkste act van de wereld. Een circusdirecteur op stelten, muzikanten (en dus live-muziek) en een paar artiesten zoeken de ruimte. Het kleinste circus van de wereld kan mobiel ingezet worden als een act zonder podium, al bestaat de kans dat ze zelf een podium vinden en dan zomaar een voorstelling gaan spelen.

Toch op zoek naar wat anders?
Staat hier niet bij wat je zoekt, mail me dan. Misschien kan ik toch iets voor je betekenen. Ik probeer me altijd flexibel op te stellen en verleg graag mijn grenzen. Als er voldoende tijd is kan een productie of project volledig op maat geleverd worden. Mochten we samen niet uitkomen, kan ik misschien helpen bij het vinden van een geschikte collega of een passend alternatief.

 • 24-10-2022: Na een intensieve maar fantastische week presenteren wij met trots Super Bammer.
 • 20-05-2022: Uitbureau Gent tijdens de Gentse feesten met de Kleine Prins in Theater Tinnenpot. Kom je ook?
 • 25-04-2022: Na een toer in Estland en Litouwen en weer een locatie-theaterproject met de Tijdreizigers ben ik weer helemaal klaar voor een nieuw buitentheater-seizoen.
 • 04-06-2021: Volgende week zaterdag 12 juni kun je me horen bij Focus (RTV Go) met Betsie Beishuizen. Het was een behoorlijk wild gesprek over de turbulente avonturen in mijn leven. Dat moet toch een keer verfilmd gaan worden hahaha
 • 23-11-2020: Oog TV kwam langs om een item te maken over ons project met de tijdreizigers.
 • 09-10-2020: #collectieftijdreizigers presenteert zich vandaag officieel
 • 02-09-2020: Duo Diesel heeft een nieuwe website. Hier!
 • 14-06-2020: Na een heerlijk terrasoptreden en twee shows in de popup venue, ben ik helemaal klaar voor een mooi en onverwacht restje seizoen.
 • 10-06-2020: Een samenwerking met Celtann.com. Voor hele bijzondere cadeaus.
 • 10-06-2020: De eerste aanvragen voor optredens komen weer binnen. Op het terras bij het Kielzog Hoogezand was de eerste in lange tijd.
 • 29-04-2020: Gisteren was ik te zien bij OOG TV met een leuk item over een wat minder leuke situatie. Je kunt het hier bekijken.