Comedyshows


De Kleine Prins

Marco Solo Theatervoorstelling

voetbaljongleur

Cirque Colorique

Duo Diesel
Jongleur Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire SHOWS van 2 tot 60 minuten.

Wat ik doe...


Covid 19 Proof performing
De terrassen zijn weer open. Lekker in de zon genieten van een drankje en van elkaar. Voetbaljongleur en Guinness Wereldrecordhouder Marco Bonisimo komt graag langs met zijn shows. De shows zijn Covid Proof en comform alle mogelijke richtlijnen. Eventueel ook te boeken in combinatie met andere artiesten voor een aantal sets afwisselend entertainment. Bel, PM of mail me om te overleggen en het plezier en de beleving op jouw terras tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

De Kleine Prins Op Reis (in ontwikkeling)
Mobiele theatervoorstelling, lopend van de ene plek naar de andere op een schitterende planeet. Deze voorstelling wordt met hulp van de balkonsceneregeling van het Fonds Podiumkunsten gemaakt. Idee en concept op basis van het boek. Eindregie is in handen van Carlo Scheldwacht, die ook veel van de teksten heeft geschreven. Muziek van Michiel Rasker. Illustratie van Daphna Kato Illustrations en het kostuum is verzorgd door Godelieve Huis van Tukkers Connexion.

Verjaardagsvideo's
Over weggeven gesproken. Bestel je eigen gepersonaliseerde verjaardagsfilmpje. Echt een fantastisch leuk cadeau, ook na de festivalcrisis. Voor een voorbeeld, klik hier

Andere tijden en in een ander universum

Interactieve shows
Feelgood comedy shows. Geschikt voor straattheaterfestivals, maar ook bv huiskamervoorstellingen, bedrijfsfeesten ed. Er is een vlak, niet glad speelvlak nodig van ongeveer 6 meter bij 4 meter.

Solo (Marco Bonisimo) met veel interactie en voetballen. Grappig en virtuoos, maar vooral ook samen met het publiek. Een show met een hart.
Duo Diesel (Fijn Stof op Straat) doet een moderne dans, jongleert met boormachines en hele grote ballen en komt met een wel heel bijzondere pantomime met scheerschuim.

Theatervoorstellingen.
Fijn Stof. Duo Diesel speelt een absurde voorstelling van ruim een uur. De voorstelling gaat over vriendschap en samenwerking. Een voorstelling met bladblazer, scheerschuim en veel grote ballen. Leuk voor jong en oud.
Marco Solo Gaat Op Reis door Circustheater Marco Solo is een voorstelling voor kinderen (4+). De voorstelling is een reisverhaal naar de fantasie. Vanuit je stoel, maar soms ook op het podium. Tenminste, als je durft. Deze voorstelling duurt 55 minuten.

Beide voorstellingen kunnen gespeeld worden in het theater, maar ook op andere vlakkevloer locaties. Er is in ieder geval een speelvlak nodig van 7 meter bij 5 meter.

Schoolvoorstellingen
Marco Solo Gaat Op Reis, net als de theatervoorsteling, eventueel is de voorstelling in te korten tot ongeveer 45 minuten. Een voorstelling over reizen en het gebruik van de fantasie. Geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (doelgroep is de middenbouw van het basisonderwijs)
De Grote Zambini van Cirque Magnifique, is een verhaal over een man, die een postpakket krijgt dat tot leven komt. In het pakket blijkt de 100 jaar plotseling verdwenen goochelaar Zambini met zijn assistent te zitten. Deze voorstelling is voor het basisonderwijs. Voor het Vooortgezet Onderwijs wordt op dit moment gewerkt aan The Great Tantano, zelfde concept, maar dan gericht op oudere kinderen en jongeren en bovendien samen met Duo Musa.
Fijn Stof, de voorstelling van Duo Diesel. Een voorstelling over vriendschap en samenwerken. De voorstelling duurt een uur, maar is op aanvraag korter te maken. De voorstelling speelde voor kinderen uit groep 3 in franstalig Brussel en al vijf jaar voor de brugklassen van het VMBO op het Singelland in Drachten. De doelgroep is vanaf 10 jaar.

Alle voorstellingen kunnen worden gekoppeld aan een workshop of ander interactief moment na de de voorstelling. Bijvoorbeeld ook in samenwerking met Circus Santeli

Losse acts.
Als voetbaljongleur, als tennisjongleur, als jongleur op (rol-)schaatsen of als koorddanser. Geschikt voor gala's en andere speciale gelegenheden.

Bedrijfstrainingen.
Bijzondere trainingen voor bedrijven of instellingen, die bezig zijn met bijvoorbeeld verandering of duurzame inzetbaarheid. Na een korte thematische introductie (act), kunnen deelnemers zelf leren jongleren.

Zonder Podium?
Ik loop ook rond op plekken, waar geen vast podium is. Bijvoorbeeld met Cirque Colorique, de allervrolijkste act van de wereld. Een circusdirecteur op stelten, muzikanten (en dus live-muziek) en een paar artiesten zoeken de ruimte. Het kleinste circus van de wereld kan mobiel ingezet worden als een act zonder podium, al bestaat de kans dat ze zelf een podium vinden en dan zomaar een voorstelling gaan spelen.

Toch iets anders?
Staat hier niet bij wat je zoekt, mail me dan. Misschien kan ik toch iets voor je betekenen. Ik probeer me altijd flexibel op te stellen en verleg graag mijn grenzen. Als er voldoende tijd is kan een productie of project volledig op maat geleverd worden. Mochten we samen niet uitkomen, kan ik misschien helpen bij het vinden van een geschikte collega of een passend alternatief.


Quotes:
Je bent een echte sportman en een voorbeeld voor velen. - Willem de Baas
Erg leuke voorstelling in stadhuis Groningen! - Ranomi Kromowidjojo
We hebben erg van je genoten! Bedankt voor je humoristische en inspirerende bijdrage. - NVP
Straattheater waar ik van hou. -Henkjan Smits
Hahahahaha - Erica Terpstra
You are a great performer! You are really good -Saroj Khan
Je geeft het publiek het gevoel dat het optreden speciaal voor hun is - Jasper van Stiphout

 • 02-09-2020: Een gezellig promofilmpje van Duo Diesel buitentheatermakers
 • 14-06-2020: Na een heerlijk terrasoptreden en twee shows in de popup venue, ben ik helemaal klaar voor een mooi en onverwacht restje seizoen.
 • 10-06-2020: Een samenwerking met Celtann.com. Voor hele bijzondere cadeaus.
 • 10-06-2020: De eerste aanvragen voor optredens komen weer binnen. Op het terras bij het Kielzog Hoogezand was de eerste in lange tijd.
 • 12-05-2020: Voor een idee van de mogelijkheden met de verjaardagsvideo's nodig ik je van harte uit op mijn vimeokanaal, waar ik af en toe een video upload.
 • 29-04-2020: Gisteren was ik te zien bij OOG TV met een leuk item over een wat minder leuke situatie. Je kunt het hier bekijken.
 • 21-04-2020: Zaterdag 25 april speel ik online als onderdeel van Online Buskerfest Gratis!
 • 30-03-2020: Wil je iets leuks geven als verjaardagscadeau. Ik maak gepersonaliseerde verjaardagsfilmpjes (voor alle leeftijden) in mijn eigen studio. Stuur een berichtje voor meer informatie.
 • 26-10-2019: Kom je ook op 12 januari om 3 uur kijken in het Kielzog naar de voorstelling Fijnstof van Duo Diesel.
 • 23-10-2019: Instagrammable zijn we allemaal. Volg me hier
 • 20-12-2018: Vandaag in de mailbox: Circustheater Marco Solo beet de spits af van het 11de internationaal kindertheaterfestival Spekken in Gent. Ruim 140 enthousiaste kinderen beleefden een mooie ervaring. De festivalorganisatie spreekt van "een voltreffer" en daar zijn we natuurlijk erg blij mee